Tottenham-Liverpool på Mets, Søndag 31.August kl.14.30

Posted on

Spurs vs Liverpool 

 

Det ble dessverre tap mot Man City på Mandag i en kamp som var jevn. Vi var fullt på høyde, men Man City var mer effektive enn oss. Nå er det nye lodder ,og på Søndag tar vi turen til Nord London og “serieleder” Tottenham.
Tottenham har begynte med 1-0 seier i seriepremieren mot West Ham(en heldig seier) og fulgte opp med 4-0 seier mot QPR forrige helg. Tottenham var et lag vi slo 5-0 på White Hart Lane forrige sesong og vi slo de også 4-0 på Anfield i Mai, så vi er nok favoritter på vei inn i denne matchen. Spennende blir det i alle fall, og Tottenham har fått ny manager i Mauricio Pochettino.
BR kunne fortelle på dagens pressekonferanse at Alberto Moreno var på beina igjen etter overtråkket mot Man City. Martin Skrtel var tvilsom, men sannsynligvis klar. Glen Johnson er ute med strekk, Adam Lallana og Jose Enrique er tilbake i troppen til Nord London turen i helga. Daniel Agger og Jon Flanagan er fremdeles ute med skader og er ikke i troppen i helga mot Spurs.
BR meldte på dagens presskonferanse at gruppa hadde hatt god fokus denne uke på trening og var veldig klare for match på Søndag. Han hadde også analysert matchen mot Man City og hans syns det var jevnt, vi manglet litt trøkk helt fremst.
Usikker på formasjonen denne helga, men hvis Balotelli skal spille ligger det an til en diamant på midten.
Manquillo kommer nok helt sikkert inn på høyreback, skulle Skrtel være ute kan nok Sakho komme inn der. Da må i såfall Lovren over på høyre midtstopper.
Det eneste som er sikkert er at det blir foreandringer på laget, og det er flere muligheter fra benk også.
 
Selv om tippekonkurranse 1 er startet , så kan man fremdeles melde seg på. Man får selvsagt ikke poeng for kampene som er spilt, men fremdeles mulig å delta. Kupongen er vedlagt som vedlegg. Dere kan sjekke linken her, for regler og annet om tippekonkurransen. Vinneren sammenlagt gjennom sesongen, vinner en tur til Anfield (2 netter+kampbillett)
https://liverbirds.wordpress.com/tippekonkurranse-201415-sesongen/

På vår hjemmeside ligger det en hotels.com reklame banner, hvis dere trykker på den når dere skal bestille noe som helst fra
hotels.com, så går 9% tilbake til Liverbirds Skien. Dere kan lese mer om det på linken under. 
https://liverbirds.wordpress.com/2013/11/04/hotels-com-banner-pa-nettsia-var-www-liverbirds-wordpress-com/
Styret vil gjerne minne om at som i fjorårets sesong på Mets, så trakk vi ut en tur blant de som møtte opp på match på Mets.
Vi gjør en liten vri i år og  gjør som følgende,  man må ha 10 kamper for å få et lodd i trekningen 20 kamper får å få 2 osv. Hovedpremien i Trekningen er en tur til Anfield.(2 netter+ kampbillett)  Maksimalt kan vi spille 63 kamper denne sesongen, har man alle(håper jo det) så har man 6 lodd i trekningen etc.

Er du usikker på om du blir notert, så ta kontakt med oss Mets på Søndag og resten av sesongen. (gjelder alle turneringer)

Da ønsker vi alle velkommen på Søndag, kan være lurt å være tidlig ute denne dagen:)

 
Det var trekning av Capitol Cup(liga cup) og Champions League puljespill denne uka. I 3.runde av Capitol Cup så møter vi Midllesbrough på Anfield, enten 23 eller 24 September.

I pulje spillet i champions League så trakk vi Real Madrid, Basel og Ludogorets(Bulgaria).
Vi starter 16 September kl.20.45 mot Ludogorets og avslutter på Anfield mot Basel 9.Desember.

Liverbirds Skien er behjelpelig med billetter til både Capitol Cup(liga cup) og Champions League på Anfield.
Vi er også behjelpelig med billetter til Premier League og evt Fa Cup matcher på Anfield.
I alle turneringer så er det først til mølla prinsippet som gjelder.

Så ta kontakt, hvis du kunne tenke deg til Anfield denne sesongen.

Da er det bare å komme seg ned på Mets på Søndag, det kan lønne seg å være tidlig ute:)

Vi ønsker vel møtt:)
 Meny-Rising- 323x156New Mets Sportsbar
                                                                                                           

 

 

  
 

 

Mvh
Petter Tollefsen

Leave a comment