Liverpool vs Napoli på Mets Sportsbar, onsdag 27.november kl21.00

Posted on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våre mentalitet monster fornektet seg ikke i helga da det ble 3 poeng borte mot Crystal Palace på lørdag. Det var den 12 seieren av 13 mulige denne PL sesongen og vår kamp nr 30 i PL uten tap. Vi viser syk resultat form for tida, men det som leveres på matta kan selvsagt bli bedre og det kommer den til å bli. Kampen mot Crystal Palace kom etter at stort sett alle var ute på tur med sine respektive landslag og det over hele verden.
2 kamper igjen av sesongens CL puljespill og vi har et godt grep om videre avansement og vi vinner pulja ved å slo Napoli på onsdag. Skulle vi spille uavgjort, så er vi avhengig av at Genk tar poeng mot Salzburg(hjemme) for å være klar for avansement. Da avgjøres det i siste runde hvem som vinner pulja, og det hadde vært deilig med seier på onsdag. Da kan vi hvile de aller beste til borte møte med Salzburg tirsdag 10.desember slik at de får en puste pause før masse kamper i desember måned.

Napoli er et lag vi har møtt ofte de siste sesongene. Vi hadde de i vår CL pulje i 2018/19 sesongen også, tapte 0-1 borte og slo de ut 1-0 på Anfield noe som sendte oss videre og Napoli til Europa League. Møtte de pre season i fjor og denne sesongen, med helt forskjellig resultat, så et lag vi kjenner veldig godt. Masse gode spillere, men de har ikke vært gode i Serie A denne sesongen og det har vært mye uro rundt laget.

Klopp holdt presskonferanse på tirsdag og kunne fortelle at Salah er klar, mens Matip er fremdeles ute med sin skade. Ellers skal det ikke være noe flere problemer i troppen mtp skade.

Da ses vi på Mets Sportsbar på onsdag, håper mange har anledning til å komme. Det blir Tippetips med fin premie(se bilde på facebook), man tipper resultat i kampen og i hvilket minutt 1. mål i kampen scores. Det koster 10,- pr tips og man betaler via VIPPS (finn frem kjøp og betal og søk etter Liverbirds Skien #108384 og resultat tips og antall der)
Hvis man ikke har anledning til å komme så kan tips sendes til Jørn 40411545 eller Petter 90110842 før kampstart(husk å merke med navn)

NB!
HUSK Å LEVERE TIPPEKUPONG 2 OGSÅ, DET BLE SENDT UT MAIL SIST SØNDAG 24.NOVEMBER, BØR LEVERES FØR LIVERPOOL VS BRIGHTON PÅ LØRDAG

VI HAR FERDIG UTFYLTE KUPONGER OGSÅ

MVH

Petter Tollefsen, for Liverbirds Skien

Leave a comment