Liverpool vs Watford på Mets Sportsbar, lørdag 14.desember kl13.30

Posted on Updated on

 

 

 

 

 

Champions League avansementet er sikret og vi kan la den ballen ligge til slutten av februar, nå er det PL, klubb VM og Fa Cup som gjelder fram til det (i tillegg til liga cup kvart).
Noe skade trøbbel på vei inn i Vm for klubblag og jul og nyttårs programmet. Matip og Fabinho er ute hele jule og nyttårs programmet, Lovren sier selv han har et hamstring problem, og gikk av i Salzburg etter noen og femti minutter på tirsdag, så han spiller neppe mot Watford på lørdag.
Med Matip og Lovren ute blir det nok VVD og Gomez på lørdag, Sepp Van den Berg er stopper nr 5 i troppen og må sikkert være i kamp troppen fremover.
Fabinho har jo spilt midtstopper, men han er også ute så der er vi litt «lighte» nå. Med Lovren ute, så blir det mer spille tid i midtforsvaret for Gomez, blir lite avlastning på backen for Trent da.
Det er Watford som gjester Anfield på lørdag, Watford bunnlaget tenker nok mange. Dette er Watford som stiller med ny mann i manager stolen i Nigel Pearson(tidligere Leicester blant annet).
Ingen kamper i PL er lette, heller ikke denne og Watford har gode spillere selv om de ligger nederst på tabellen.
Fredag ble det klart at Jürgen Klopp har signert en ny kontrakt som dra seg til 2024, verdens beste julegave. Og ikke nok med det, James Milner skrev også fredag under på ny kontrakt som gjelder til 2022. På pressekonferansen på fredag ble det klart at Lovren er ute med en muskel skade ellers er alle andre i troppen.

Tror det kanskje kan bli noen endringer på laget, Origi og Shaqiri kan komme inn, samme kan Milner og OX. A-laget reiser til Qatar på søndag og VM for klubblag(første kamp onsdag, motstander blir klar lørdag), mens U23 gutta spiller liga cup kvartfinale borte mot Aston Villa på tirsdag. Masse kamper nå fram til over nyåret, etter VM for klubblag er det tilbake med et Boxing Day møte med Leicester borte.

 

Håper mange tar turen på lørdag, LFC toget tøffer videre og man kan ikke gå glipp av en kamp nå. Det blir tippetips med fin premie som vanlig, så vær med å støtt oppom.

 

AVSPARK ER KL13.30, TA TUREN

MVH
Petter Tollefsen

Leave a comment