Liverpool vs Manchester United på Mets Sportsbar, søndag 19.januar kl17.30

Posted on Updated on

Når terminliste kommer ut i juni måned, så ser de fleste etter når kampene hjemme og borte mot Manchester United er. Det er jo forståelig da dette er rivaler innenfor 1 time av hverandre og er Englands 2 mest suksessfulle klubber. Dette er verdens største kamp (noen tror kanskje dette er el classico), det vil si den kampen som ses av flest mennesker i hele verden. Liverpool Football Club setter rekorder hver kamp nå, men Manchester Utd er det eneste laget som har tatt poeng fra våre mentalitet monstere. Regner med at gutta legger en god plan på Melwood denne uka og at dette skal rettes opp på søndag. Selv om det skiller 27 poeng mellom lagene, så lever denne kampen sitt eget liv.

LFC er dog store favoritter og er forventet å vinne, men Manchester United kommer nok for å være kompakte å spille på kontringer. De har hatt noen gode resultater mot bedre motstand, men vi bør ha alt for mye for de hvis vi kommer opp på et greit nivå i kampen. Regner med i alle fall 70-30 i possession, så er det opp til våre gutter å bruke ball riktig, med høyt ball tempo, intensitet og gjenvinninger.

Gode skade nyheter før denne matchen, med Fabinho og Matip tilbake i full trening. De er nok i troppen i helga, men som best på benken. Vil tro at laget er ganske likt det som spilte mot Tottenham forrige helg, men hvis det skulle bli en endring så er det Lallana for OX. (men tror det ikke)

Det blir tippetips på Mets Sportsbar på søndag, hvor premien er en signert honours trøye signert av Phil Thompson.Det følger med ekthetsbevis (SE BILDER)Det koster 10,- pr tips og man kan levere så mange tips man vil. Det tippes rett resultat og i hvilket minutt første mål i kampen scores. Så hvis dere ikke kan komme på søndag, så kan tips sendes til Jørn (40411545) eller til Petter (90110842), eller se etter post på våre Facebook profil(åpen) eller betalende gruppa og kemmentere der. Dette er en fin premie og håper mange kan bli med å støtte opp om dette.
DET BETALES VIA VIPPS TIL LIVERBIRDS SKIEN, #108384 (10,- PR TIPS)

Da er det bare å oppfordre dere til å ta turen på søndag, den verste kampen å tape men den beste å vinne!!!

KAMPSTART ER KL17.30 PÅ SØNDAG, MEN DET BLIR STORINNRYKK OG DET KAN VÆRE LURT Å VÆRE TIDLIG UTE.

UP THE REDS

PREMIEN I TIPPETIPS UNDER LIVERPOOL VS MANCHESTER UNITED PÅ SØNDAG.



Leave a comment