CHAMPIONS LEAGUE, AJAX VS LIVERPOOL, ONSDAG 22.OKTOBER KL21.00

Posted on




Da står Champions League for 2020/21 sesongen for turen og vi kom i gruppe med Ajax, Atalanta og Midtjylland. Første kamp ut er en bortekamp i Amsterdam mot Ajax denne onsdagen. Ajax er et lag vi ikke har møtt alt  for ofte

i europa og siste offisiell møte er tilbake til 60 tallet. De fleste vet hva Ajax står for og at det ikke blir lett. De selger ofte sine beste spillere noe de også har gjort før denne sesongen også.
Men vi husker vel at de ble slått ut av Tottenham med et nødskrik i 2018/19 sesongen i Champions League. Selv om det kanskje er noe svekket fra tidligere år, så tar ikke Klopp og hans team dette lett.

Vi kommer ut av det tøffe Merseyside Derbyet på lørdag med tøffe skader å svelge. Virgil Van Dijk skadet korsbåndet og ute på ubestemt tid, men neppe tilbake før i april 2021. Thiago skadet seg også i samme kamp og er ventet å bli hjemme til denne CL kampen. Joel Matip var heller ikke på flyet til Amsterdam, så ligger an til Gomez og Fabinho i midtforsvsret. Matip kan være tilbake mot Sheffield Utd på lørdag.

Håper det mange tar turen på onsdag, avspark er kl21.00. Dette er starten som kan se oss komme til Champions League finalen igjen.

Det blir tippetips med Kenny Dalglish dvd i premie. Send ditt resultat tips m/ hvilket minutt du tror kampens første mål scores til Petter Tollefsen på 90110842. Det koster 10,- pr tips og man betaler via VIPPS til

LIVERBIRDS SKIEN #108384


HÅPER Å SE MANGE ONSDAG KVELD PÅ METS SPORTSBAR!!

Leave a comment