Liverpool vs Arsenal på Mets Sportsbar, 28.september kl21.00

Posted on





Sesongen har startet med 2 seire og full pott, så laget har fortsatt fra forrige sesong. Vi har allerede slått en rival på deres egen bane, en rival som har rustet voldsomt opp i driven etter åta igjen mesterne fra Merseyside. Denne runden er det Arsenal som kommer til Anfield og det er en toppkamp og som d lukter av i engelsk fotball.

Historisk sett så har vi et godt tak på Arsenal, spesiellt på Anfield. Vi spilte mot de i Community Shield i slutten av august, en kamp som endte 1-1 og Arsenal vant 5-4 på straffer. En kamp vi burde ha vunnet og hvis det hadde vært ekstra omganger så var det kun en vinner. Arsenal slo oss på Emirates i juni 2-1 når Premier League gullet var sikret. Det var en kamp vi var enda mer dominante i , men 2 store feil av Alisson og Van Dijjk forærte Arsenal poengene. Får ikke håpe at Mikel Arteta sine gutter slipper så lett unna denne gangen. Denne kampen skal vinnes og vi pleier å levere.

Jürgen Klopp holdt sin  før kamp pressekonferanse fredag formiddag og kunne fortelle at Henderson er ute etter at han gikk av mot Chelsea.
Milner skulle spilt mot Lincoln, men stod over med et liten leggskade, usikkert om han er klar til mandag. Joe Gomez var i trening igjen i dag fredag og bør være klar for troppen på mandag, ellers ingen andre nyheter på skadefronten bortsette fra Matip (ca tilbake etter landskamp oppholdet) og OX (uvisst hvor lenge, med sin skade i kneet)
Det blir nok ikke så langt unna laget som spilte mot Chelsea, det ene spørsmålstegnet er om Fabinho fortsetter som midtstopper ved siden av VVD eller om Gomez kommer inn igjen. Thiago banker på for å starte.
Tror det blir dette laget på mandag.
Alisson, TAA, Gomez, VVD, Robbo, Fabinho, Keita, Wijnaldum, Manë, Firmino, Salah (tror det er litt tidlig for Thiago fra start)


Det blir tippetips på mandag, med den norske supporter klubben sin NR 19 bok som premie. Man tipper rett resultat og i hvilket minutt man tror første mål i kampen scores. Man betaler via VIPPS til Liverbirds Skien #108384 det koster 10,- pr tips og man kan levere så mange man vil.

Tips sendes til Jørn Westli 40411545 eller Petter Tollefsen 90110842

Hvis man ikke har fornyet medlemskapet eller blitt medlem for 2020/21 sesongen så kan dette gjøres via VIPPS til Liverbirds Skien #108384, det koster 100,- og medlemskapet gjelder for hele sesongen.

HÅPER Å SE MANGE PÅ MANDAG, NÅR PREMIER LEAGUE MESTERNE SPILLER MOT ARSENAL, AVSPARK ER KL21.00

MVH

Petter Tollefsen, for styret i Liverbirds Skien    

Leave a comment