Aston Villa vs Liverpool på Mets Sportsbar, søndag 04.oktober kl20.15

Posted on





Søndag er det fjerde PL runde for de regjerende Premier League mesterne, når vi tar turen til Birmingham og møte med ubeseirede Aston Villa. Villa har begynt med seier over Sheffield Utd(H 1-0) og Fulham(B3-0)
De spilte ikke i runde 1 pga de skulle møte et av lagene som spilte i europa i sommer.
Villa klarte seg så vidt i siste runden i sommer, men må ikke tro det blir en lett match for det. Vi vant 2-1 på Villa Park i november 2019, etter at Villa ledet 1-0 til pause. Men scoringer av Andy Robertson og Sadio Manë de siste 5 minuttene snudde kampen. Det blir en tøff kamp for å skaffe seg de 3 poengene.
Jürgen Klopp hadde sin pressekonferanse på fredag og fortalte at Henderson va skadefri. Starter nok ikke mot Villa, men det er muligheten for en bank plass for kapteinen.
OX, Matip er fremdeles ute med skade. Thiago er ute med Covid 19 karantene, noe han er ute av etter landslags oppholdet.


Regner med dette er laget som stiller på søndag!
Alisson, TAA, Gomez, VVD, Robbo, Fabinho, Keita, Wijnaldum, Manë, Firmino, Salah


Det blir tippetips på søndag, med fin premie. Man tipper rett resultat og i hvilket minutt man tror første mål i kampen scores. Man betaler via VIPPS til Liverbirds Skien #108384 det koster 10,- pr tips og man kan levere så mange man vil.
Tips sendes til Jørn Westli 40411545 eller Petter Tollefsen 90110842, hvis man ikke kan komme på søndag.

Har man ikke blitt medlem eller fornyet mdlemskapet for 2020/21 sesongen så gjøres det via VIPPS til Liverbirds Skien #108384
Vi lodder ut 1-2 drakter blant de som gjør dette før 1.NOVEMBER, så fiks det nå!!!!!!


Mvh

Petter Tollefsen, for styret i Liverbirds Skien    

Leave a comment